Europa Conference League

Βιεϊρίνια: «Ευχαριστώ τον Τσιάρτα για την κλήρωση, αλλά δεν τους έχω συγχωρέσει για το 2004»

Ευχαριστημένος με την κλήρωση του Βασιλή Τσιάρτα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο Conference League, εμφανίστηκε ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια, ωστόσο δήλωσε πως δεν τον συγχωρεί για τον χαμένο τελικό του 2004.

Μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, όπως τόνισε και ο αρχηγός της ομάδας Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA υπάρχει ένα θέμα για τα προημιτελικά του Conference League, με τον Βιεϊρίνια να λέει χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τον Βασίλη για την καλή κλήρωση, αλλά φυσικά δεν συγχωρώ κανέναν από τους συμπαίκτες του για το Euro 2004, για σήμερα όμως τον ευχαριστώ».

Ο 38χρονος μπορεί να μην πανηγύρισε τον τίτλο του 2004 ως «φίλαθλος» της ομάδας, τα κατάφερε όμως το 2016, που ήταν και μέλος του γκρουπ που οδήγησε ο Σάντος ως την κορυφή, έχοντας μάλιστα πάρει και χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιχνίδια.

Φέτος μπορεί να ονειρεύεται το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της καριέρας και πρώτο σε συλλογικό επίπεδο, με τον δικέφαλο του Βορρά να αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που δεν είναι φόβητρο και έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στα ημιτελικά, με φόντο τον τελικό που διεξάγεται στην χώρα μας, στην OPAP Arena.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x